Kommentarer: 6
 • #6

  Kurt Bennefors (torsdag, 15 juni 2023 10:12)

  Jag är intresserad av en hancalp, om det blir någon.

 • #5

  Lena Brattström (tisdag, 08 december 2020 06:37)

  God morgon!
  Underbar hemsida. Jag följer dig på Fb, "skyndar långsamt" ...Har skrivit på din Fb sida. Blir mer o mer intresserad av dina vovvar och rasen Papillon, som jag tror skulke passa mig. Har varit helt inne på att när våra raskatter (Helig Birma) hade levt klart, och pensionärslivet skulle börja då var det dags att skaffa hund igen. Har haft Sheltie före barnen och sjukhusjobb. Så funderade inte ens, valet av ras var klart, trodde jag.
  Men livet blir som bekant inte som man tror. Min make avled i cancer hastigt förlopp 2011. Barnen flyttade hemifrån och kvar var jag med katterna. I år avled först "Hampus" 1/4, blev 18,5 år och sedan "Wilma" 19/10 blev 17,5 år. Har varit innekatter, men gått ut i koppel. Saknaden av tassar är enorm. Jag har levt med djur hela mitt liv. Kan inte tänka tanken ens att jag inte ska börja om... Nu har jag massor av kärlek, tålamod, nyfikenhet och tid över att slösa med. Har alltså två vuxna barn i samma stad (Uppsala) och två barnbarn. Hos det ena barnet bor det två Sibirier. Insåg med förvånad klarhet att nu när det är pandemi år, då ska tydligen alla människor skaffa hund. Jag har inte bråttom, men vill med denna lilla beskrivning tala om för dig att jag är intresserad av din uppfödning, hoppas på att vi kan skapa kontakt.... Bor i lägenhet, nära parker och ett skogsområde. Har även en odlingslott där mkt tid tillbringas på knä i den Uppländska leran, grävandes, med kaffetermos nära.
  Grattis förresten till nya valparna! Ska bli intressant att få följa dem. Urgulliga som alla valpar är. Jag fortsätter att lära mig så hoppas jag på att Du kan finna intresse i mina rader. Vänliga hälsningar Lena Brattström. ��� "Håll i och Håll ut"

 • #4

  Åsa (lördag, 11 januari 2020 18:47)

  kul att du gillar min sida =)
  Jag har en klippa som heter Annica som sköter om min hemsida hon uppdaterar den så fort det händer något spännande.
  Vi finns även på Facebook under Ådrans kennel.
  kram Åsa

 • #3

  Pia (onsdag, 30 oktober 2019 19:37)

  Snygg hemsida kul att den är uppdaterad. Sen har du väldigt fina hundar. �

 • #2

  Kaisa (onsdag, 29 augusti 2018 11:21)

  Hej!
  Tittade in på din sida och hittade tips och råd. Har själv haft papillon i hela mitt liv fram till för ett år sen och helt glömt bort den där första hjälpen väskan jag hade. Mycket bra tips både för nya hundägare som för oss mer rutinerade som kan behöva en påminnelse eller få nya tips.
  Ha det fint!

 • #1

  Linda (torsdag, 09 augusti 2018 22:32)

  Vilken fantastisk fin kull!
  Jag döljee uppdateringarna med spänning! Bra hemsida och duktig webbmaster! ❤��